Kaivopuiston Teknologiatalo Sytyttimessä toimivan Ravintola Byssan yhteydestä löytyy nykyaikaiset kokous-, koulutus- ja neuvottelutilat sekä moderni videoneuvotteluhuone. Laadukkaat ja viihtyisät tilat ovatkin kovassa käytössä niin yritysten kuin yhdistystenkin tilaisuuksissa.

Merellisesti laivamallien mukaan nimetyt huoneet soveltuvat monenlaiseen käyttöön. Kuunariin mahtuu 12, Prikiin 16, Parkkiin 24 ja Fregattiin 32 henkeä.

– Priki, Parkki ja Fregatti voidaan yhdistää yhdeksi tilaksi, jolloin puhutaan Rauman mittakaavassa todella isosta kokoustilasta. Tällöin väkeä mahtuu 60-80 henkeä riippuen pöytämuodostelmista, Jutta Blåfield Byssasta kertoo.

Byssan tiloista löytyy kaikki tarpeellinen onnistuneen tilaisuuden läpiviemiseen. Tilaisuuksia palvelevat niin videotykit, televisiot, langaton nettiyhteys kuin peruskokousvälineet.

– Huoneet on myös äänieristettyjä, joten jokaisessa tilassa pystyy kokoustamaan rauhassa ja kokouksessa käsiteltävät aiheet pysyvät juuri siinä tilassa kokoustavan väen tiedossa. Kaikissa tiloissa on myös hyvät ilmastoinnit.

120 paikkainen ravintola tarjoaa kaiken aamukahvista lounaisiin ja iltatilaisuuksiin. Byssasta voit tilata kätevästi kokousten oheistarjoilut. Kokouspaketeista löytyy useita erilaisia vaihtoehtoja. 

– Järjestämme tarvittaessa kokousten yhteyteen niin kahvit, leivät, lounaat ja muut tarjoilut. Myös päivällisen voit tilata asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Byssan ravintolatilat muuntuvat esimerkiksi suurempien tapahtumien kuten tiedotustilaisuuksien järjestämiseen. Valoisaan ravintolasaliin mahtuu maksimissaan 100 henkilöä.

Tarpeisiisi sopivia tiloja voit tiedustella kätevästi lomakkeella täällä. Päivätilaisuuksia varten toivomme saavamme varaukset mielellään viimeistään viikkoa ennen toivottua ajankohtaa.

Byssa on avoinna arkisin maanantaista perjantaihin joka päivä klo 7.30-17.00. Kokoukset ja juhlat voi kuitenkin järjestää sovittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Monipuolinen lounas on tarjolla viikon jokaisena arkipäivä klo 10.30-13.30, lue lisää täältä.