Ravintola Byssan monipuoliset tilat soveltuvat niin pienempien kuin isompienkin tilaisuuksien ja juhlien järjestämiseen. Nykyaikaisissa tiloissa Teknologiatalo Sytyttimessä juhlitaan kaikkina vuoden aikoina. Seuraava iso sesonki lähenee, sillä pikkujouluja varataan jo kovaa vauhtia.

– Tilat soveltuvat monenlaisten perhejuhlien kuten häiden, ristiäisten ja hautajaisten järjestämiseen. Yhtä lailla täällä juhlitaan ylioppilasjuhlia ja valmistujaisia sekä yritysten pikkujouluja ja vaikkapa urheiluseurojen kauden päätöstilaisuuksia, Jutta Blåfield Byssasta kertoo.

Juhlatilana toimii Byssan iso ravintola, johon mahtuu maksimissaan 100 juhlijaa.

– Optimi lienee sellainen noin 80 henkilöä. Sellainen määrä väkeä saadaan mahtumaan erittäin hyvin ja tällöin jää tilaa järjestää jotain ohjelmaakin. Monissa juhlissa on ollut esiintymässä bändiä, taikuria ja sen sellaista.

Byssassa ei ole anniskeluoikeuksia, joten asiakkaat voivat tuoda tilaisuuksiinsa omat juomansa.

– Se on varmasti yksi sellainen asia, mikä on juhlien järjestäjille mieluista. Toki me tarjoilemme ja kaadamme asiakkaan omat juomat juhlijoille. 

Byssan juhlatilat ovat valoisat ja ne muuntuvat tarvittaessa monenlaiseen. Tarjoilut ja koristelut toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaan.

– Olemme saaneet paljon kiitosta tiloista, tarjoiluista ja asiakaspalvelusta. Myös meidän iso avara aulamme kerää kehuja. Siinä on hyvä vastaanottaa vieraat ja tarjoilla vaikka alkumaljat.

Isot juhlat ovat Byssan henkilökunnallekin aina hienoja hetkiä.

– On mukava päästä olemaan mukana ihmisille tärkeissä hetkissä. Meillä työntekijöillä se juhlatunnelma alkaa jo siitä, kun laitamme tiloja juhlakuntoon. Vaihdamme pöytien järjestyksiä, liinoitamme pöydät, laitamme servetit ja kukat, Jutta sanoo.

Byssa on avoinna arkisin maanantaista perjantaihin joka päivä klo 7.30-17.00. Kokoukset ja juhlat voi kuitenkin järjestää myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tiloja voit tiedustella kätevästi lomakkeella täällä.

Byssassa järjestät myös onnistuneet kokouksetMonipuolinen lounas on tarjolla jokaisena arkipäivänä klo 10.30-13.30, lue lisää klikkaamalla tästä.