Johtolan sauna tarjoaa ainutlaatuiset puitteet illanviettoon

Juhlatalo Johtolan saunatilat ovat ainutlaatuiset Raumalla. Komeat puitteet ovat vuosien saatossa palvelleet Raumalla vierailleita suurmiehiä ja -naisia. Heinäkuusta 2017 alkaen tilat ovat olleet Rauman Hovin hallinnassa.

Saunatilat ovat kaikkien vuokrattavissa. Johtolan saunatiloissa viihtyvät niin yritykset, yhdistykset kuin yksityishenkilötkin.

– Sopiva määrä ihmisiä yhdellä kertaa on sellainen 15-20 henkeä. Saunatilat sijaitsevat hyvän etäisyyden päässä kaupungin keskustasta. Tästä on lyhyt matka käytännössä minne tahansa, mutta täällä on kuitenkin oma täydellinen rauhansa, Sanna Varho kertoo.

– Tilavuokran veloitus ei ole myöskään sidottu tiettyyn tuntimäärään. Jos olet täällä tunnin tai viisi tuntia, on veloitus sama. Saunalle pääsee aikaisintaan klo 16.00 ja täällä saa olla noin puoleen yöhön asti.

Saunailtaan voi varata myös VIP-paketin, johon kuuluu kylpytakit, tossut sekä pientä suolaista purtavaa eli sipsejä ja pähkinöitä.

– VIP-paketti on etenkin silloin ehdoton, kun yritykset tuovat vieraitaan saunomaan. Talvisaikaan meillä on täällä paljon ulkomaisia vieraita, ja heille nämä ovat varmasti hyvät puitteet tutustua suomalaiseen saunakulttuuriin.

Saunomisen yhteyteen voi tilata myös ruoat Hovi Salesilta. Tutustu erilaisiin saunapaketteihin täällä.

– Meidän kokkimme tuo ruoat saunalle sovittuna kellon aikana ja hakee ne vielä saman illan aikana pois. Juomaa on jääkaapissa ja ne laskutetaan aina jälkikäteen menekin mukaan.

Tilojen yhteydessä on iso rauhallinen terassi, mutta tilojen ehdoton helmi on kaupungin upein uima-allas, jonka pituus on peräti 18 metriä.

– Uima-altaassa voi järjestää myös oheisohjelmaa. Meiltä löytyy esimerkiksi virkistys- ja työhyvinvointipäiviin Jonna Rajahalmeen vetämiä vesijumppia. Myös rakennuksen ympäristössä voidaan liikkua muun muassa keppijumpan parissa.

Saunatilat voi varata myös pikkujoulujen viettoon. Lisätiedustelut ja varaukset voit tehdä sähköpostitse osoitteesta sales@hovihotels.fi tai puhelimitse numerosta 010 229 5210