Järjestä omannäköisesi juhlat Tilausravintola Juhlahovissa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Tikkalantiellä kauniissa puistoympäristössä sijaitsevassa Tilausravintola Juhlahovissa järjestetään isoja juhlia ympäri vuoden. Erilaisin pöytäjärjestelyin Juhlahoviin mahtuu kerrallaan jopa 300 juhlijaa.

– Yksi Juhlahovin tilojen eduista on tilan muunneltavuus. Tämä soveltuu yhtä hyvin esimerkiksi juhlaillallisten, kokousten, messujen, häiden, hautajaisten tai vaikka pikkujoulujen järjestämiseen, Sanna Varho Hovi Salesilta kertoo.

Tilan voi tarvittaessa jakaa pienempiin osiin siirtoseinillä. Juhlahoviin pystyy rakentamaan myös hyvän esiintymistilan.

– Tilat ovat sen verran avarat, että tänne mahtuu vaikka bändi soittamaan, ja silti kaikki sopivat samaan tilaan ja näkevät mitä edessä tapahtuu. Juhlissa on tärkeää, että kaikki saavat olla samaan aikaan samassa tilassa, ja Juhlahovissa se todellakin onnistuu.

Tilaisuuden järjestäjä voi valita erilaisista menuvaihtoehdosta mieleisensä. Buffet-vaihtoehtoja löytyy monilla eri teemoilla ja Juhlahovissa onnistuvat myös pöytiin tarjottavat illalliset. 

– Meillä on myös anniskeluoikeudet, joten baari palvelee juhlijoita aina. Juomapuolesta meiltä saa kilpailukykyisen tarjouksen, hinnat eivät ole ravintolahintoja, vaan niille lasketaan oma hintansa.

Tilat tarjoavat myös mahdollisuuden hyvin monenlaiseen somistukseen. Tilaajan toivomusten mukaiset somistukset ja ainutlaatuiset yksityiskohdat tekevät juhlista entistä viihtyisämmät. Juhlakoristeluihin panostetaan aina isosti.

– Esimerkiksi yksissä häissä satsattiin paljon valaistukseen. Se toi tilaan aivan omanlaisensa lisän. Juhlahovissa on kauniit isot ikkunat, jotka pääsevät oikeuksiinsa etenkin valoisaan aikaan, Varho sanoo.

Juhlahovin pihalta löytyy iso parkkipaikka ja kulku tiloihin sujuu vaivatta. Lisäksi tiloista löytyy muun muassa valkokangas ja äänentoistolaitteet.

Tilausravintola Juhlahovin tilat soveltuvat isompiin pikkujouluihin, yritystilaisuuksiin ja perhejuhliin. Lisätiedustelut ja varaukset voit tehdä sähköpostitse osoitteesta sales@hovihotels.fi tai puhelimitse numerosta 010 229 5210

Tutustu myös Juhlahovin kokouspaketteihin täällä.