Mikko Aikko (vas.) ja Iiro Ignatius liputtavat innovatiivisen yhteistyön puolesta.

Hovi Sales tukee monipuolisesti raumalaista urheilua ja kulttuuria. Yksi kohteista on Rauman Lukko. Yrityksen logo koristaa liigajoukkueen ja junioreiden pelipaitoja.

– Haluamme olla osa paikallista kiekkoyhteisöä. Lukko on Raumalla ehkä se tärkein kaupunkilaiset yhteisen asian taakse keräävä voima, Iiro Ignatius Hovi Salesilta kertoo.

Yhteistyö on vuorovaikutteista. Joukkueet ja Hovi Sales tarvitsevat toisiaan.

– Lukon liigajoukkueen kautta me saamme hyvää näkyvyyttä niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. He taas puolestaan hyödyntävät meidän palveluitamme esimerkiksi hotellipuolella.

Lukon E-08 -junioreiden varainkeruusta vastaava Mikko Aikko on tehnyt Hovi Salesin kanssa innovatiivista yhteistyötä jo muutaman vuoden. Joukkueen peliryhminä viilettävät Hovin brändien mukaan nimetyt Byssan, Hovin, Kapun ja Linnan pojat.

– Teemme kumppanin toimialaan sopivaa yhteistyötä. Tukeminen on tärkeä asia, mutta me haluamme tarjota myös oman vastikkeemme. Kun sitä tehdään aidosti, on se hedelmällisempää, Aikko muistuttaa.

Tämä juttu on julkaistu alunperin Liiga Alumnin Legendat-julkaisussa.

E-08 -juniorit ovat järjestäneet myös Hovi Sales -turnauksen. Pelipaitamainosten ja peliryhmien lisäksi esimerkki vastikkeesta on Hovin palveluiden hyödyntäminen.

– Järjestämme vanhempien ja toimihenkilöiden tilaisuuksia Hovin tiloissa ja käytämme laajasti heidän palveluitaan. Tilaamme heiltä ruuat ja kahvitukset.

Aikko korostaa Hovi Salesin kaltaisten yhteistyökumppaneiden merkitystä.

– Kaikissa perheissä taloudelliset tilanteet ovat erilaisia, ja tällöin yritykset ovat mahdollistamassa monen lapsen harrastamista. Ilman tukea kaikilla lapsilla ei olisi mahdollisuutta pelata jääkiekkoa.

Jääkiekko on lähellä Ignatiuksen sydäntä. Hovi Sales on jo vuosia tukenut työntekijöidensä lasten harrastuksia.

-Yrityksemme on sen kokoinen, että mielestäni meidän tulee olla, ja me haluamme olla omalta osaltamme tukemassa paikallisten lasten ja nuorten mahdollisuuksia kehittää itseään.