Ravintola Byssa tarjoilee herkullista lounasta Rauman Kaivopuistossa sijaitsevassa Teknologiatalo Sytyttimessä. Byssan maittavista antimista nautitaan viikon jokaisena arkipäivänä klo 10.30-13.30.

– Pyrimme tarjoamaan kaikille jotakin. Haluamme, että asiakkaat kokevat saavansa meiltä monipuolisesti erilaisia lounasvaihtoehtoja, pitkän linjan keittiöpäällikkö Mika Koivisto kertoo.

– Olemme huomioineet tarkoin erityisruokavaliot. Joka päivä on tarjolla kasvisvaihtoehto. Samoin gluteenittomat, laktoosittomat ja vähälaktoosiset tuotteet.

Byssassa lounaan hinnalla voi nauttia juuri sen kokoisen annoksen kuin itse haluaa. 

– Se on tärkeä asia, sillä näin varmistetaan, että jokainen saa vatsansa varmasti täyteen. Hintaan sisältyy myös juomat, salaattipöytä, leivät ja levitteet sekä kahvi.

Erilaiset teemaviikot ja sesonkiruuat kuuluvat Byssan vuosirytmiin.

– Hyödynnämme aina vuodenaikojen tarjoamia tuotteita. Syksyllä sellaisia ovat esimerkiksi sienet ja keväällä parsa.

Byssan henkilökunta saa viikoittain lounaasta runsaasti positiivista palautetta.

– Paljon kehutaan juuri tuota aiemmin mainitsemaani monipuolisuutta. Myös runsas salaattipöytämme kerää kiitosta.

Koivisto kertoo, että asiakkaiden palautteita kuunnellaan ja niihin pyritään aina reagoimaan.

– Olemme esimerkiksi keventäneet ruokia vähentämällä kerman käyttöä. Se on yksi sellainen reagointi, jonka olemme tehneet asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella.

Ravintola Byssan lounaalle ovat kaikki tervetulleita.

– Meillä käy täällä päivittäin lounastamassa niin toimistoissa työskenteleviä kuin myös niitä niin sanottuja haalarimiehiä. Paljon on myös eläkeläisiä ja lapsiperheitä. Se kertoo mielestäni siitä, että onnistumme monipuolisen tarjonnan tavoitteessamme.

Lounastaminen Byssassa on myös ajallisesti helppoa, sillä ravintola sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä keskustasta.

– Ja parkkipaikalla on runsaasti tilaa, joten auton pysäköimiseen ei tuhraudu aikaa usein rajallisesta ruokatunnista, Koivisto muistuttaa.

Ravintola Byssan lounas on tarjolla arkisin klo 10.30-13.30 osoitteessa Sinkokatu 11, Teknologiatalo Sytytin. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 010 229 5 229.

Byssan viikon lounaslista löydät täältä.

Tutustu lisää osoitteessa www.byssa.fi